Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmäna krypinet Att leva utan barn Barnlöshet Behandlingar mm Gravid-nyheter Infertil Köp/Byt/Sälj Nyheter om graviditet/barnlöshet/föräldrar mm Off Topic Om sajten Presentationer Tips Tävlingar o dyl Under 25 & barnlös
Barnlöshet

Flera missfall, försöka igen?

2016-10-04 13:18 #0 av: lillajag79

Hej. Jag har ingen att prata med som tycker att det är intressant. Jag och min sambo har försökt bli med barn i ca 6 månader. Har lyckats men fått missfall för 5 månader sedan och nu igår. Frågan är hur många gånger man ska våga försöka och hur snart efter ett missfall man kan försöka igen. Jag är rädd att samma sak händer igen men detta är så önskat av båda. Jag har många tankar och sorgen i att jag inte kan ge min sambo ett barn är stor. Någon som har några tips och goda råd till mig som både är rädd och orolig. Kram till alla er som finns här och ni som försöker och vågar.

Anmäl
2016-10-04 13:25 #1 av: Rulander

Jag kan inte svara rent medicinskt, men jag tycker ni absolut ska försöka igen.

Jag önskar att det går bra för er.!!!

Anmäl
2016-10-04 13:51 #2 av: Sindri

Våga försöka kan man väl göra så länge man vill ha barn. Vet andra som fått mer än två missfall och sedan fått friska, fina barn.
Men vården borde väl erbjuda dig en undersökning för att se vad som orsakat missfallen. Be att få en sådan annars. Det kan ju vara något litet som går att rätta till, alt. att du kan få andra råd som gör att du kan behålla fostren.
Önskar dig verkligen lycka till!!!!

Anmäl
2016-10-04 15:11 #3 av: lillajag79

Tack för era svar. Jag tänker inte ge upp för i slutändan får man kanske belöningen.

Anmäl
2016-10-24 18:20 #4 av: tlover

Man ska kunna försöka direkt efter missfall. Är kroppen inte redo än så blir man inte gravid helt enkelt. Däremot kanske man inte får ägglossning direkt.

Vi fick vår dotter ganska direkt efter ett missfall och efter att ha försökt i tre år innan utan resultat.

Sen om ni är psykiskt redo efter missfallet kan bara ni svara på även om det går att sörja och vara gravid samtidigt (jag gjorde det). För mig tog sorgen däremot bort "vara på rosa fluffiga moln" perioden.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.