Önskeartiklar

Alternativa behandlingar

2008-06-19 12:54 #0 av: Ioma

Vilka alternativa behandlingar är framgångsrika när det gäller fertiliteten? Hur går de till och vart kan man vända sig?

 

Relaterade länkar

Av: Ioma

Datum för publicering

  • 2008-06-19

Mvh
Marika "Ioma"

Sajtvärdinna på barnlöshet www.barnloshet.ifokus.se
Jag anordnar HexMeet i Småland
Min hobbyblogg & dagbok: http://www.ioma.se

Anmäl
2012-10-02 20:58 #1 av: 👽jimmy

För mig min före detta fru så höll vi på i ca 6 år, varje gång hon vi vart på sjukhuset så höll man tummarna att det skulle gå vägen men ack nä nä 9 missfall på raken. Det var inte lätt som man att förstå vad hon gick igenom mentalt o kroppsligt.... Något som ja sakna att all fokus la man på kvinnan.. Vi bestämde oss ta hjälp från Danmark som har kommit mycket längre med forskning mm inom prov rör.. Hon blev gravid med tvillingar plus ja fick reda på attt ja född med xxy född steril.. De ja vill säga ge inte upp.. Någont som vi glömde var att prata med varandra.. Fokus blev rent galet... Ja saknar den tiden man kunde skratt med varandra.. Många orkar inte pressen det kan ja förstå.. Men glöm ej mannen.. En pappa i skåne

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.