Presentationer

Hej på er!

2008-05-30 00:39 #0 av: MaMaMade

Hej! Tittar in då ämnet intresserar mig även om det känns liiite överspelat i mitt liv nu. Hänger mest på Kolhydrater, Matlust, Trädgård o...några andra iFokus-sajter, så egentligen har jag inte tid m en till!

Jag o min man tänkte bli gravida där kring 1987 men men...relativt snabb fertilitetsutredning, en IVF 1990 som gick åt pipsvängen...många ägg men flera i dåligt skick, satte in 3 av de bästa. Bestämde oss omgående för adoption o pulade på m det i några år, hade ingen brådska tyckte vi!

Hösten 1997 åkte vi till Colombia för att hämta hem vår son. Efter några år började jag fundera på ett syskon o när sonen sa att han ville ha en lillasyster tog jag upp det m Guben. Vi var för gamla för Colombia så vi påbörjade m Thailand när vi tänkte om; sonen ville ha en lillasyster o jag var nog sugen på en av varje...så vi ändrade till Kina. Hösten -03 kom vi hem m Mellis. Därefter gjorde några bekanta ett "sista-minuten-rejs" pga ålder o hämtade hem sina treor o den lede flög i oss. Vi körde järnet o i feb -06 åkte jag till Kina för att hämta hem Minstan till familjen.

Välkommen in på min sida o titta på lite bilder. Fler finns på: http://community.webshots.com/user/MaMaMade (familj, resebilder från Kina o Thailand, intresse) o så försöker jag blogga på: http://mamamade.webblogg.se/?c=1204288603 (hur hinner folk blogga...själv känner jag bara för det när jag är för##### el deppad).

Anmäl
2008-05-30 00:42 #1 av: Ioma

Vilken underbar familj och välkommen hit!

Grattis till de tre små!

Mvh
Marika "Ioma"

Sajtvärdinna på barnlöshet www.barnloshet.ifokus.se
Jag anordnar HexMeet i Småland
Min hobbyblogg & dagbok: http://www.ioma.se

Anmäl
2008-05-30 01:17 #2 av: MaMaMade

Små o små...Sonen har nästan växt om mig nu! Skrattande

Det var ett tag sedan vi adopterade o det är en del som har ändrats så jag kan inte svara på direkta faktafrågor om länder o så. Men ni får gärna fråga ändå, kan jag svara så gör jag det om inte säger jag till. Jag kan iaf kanske hänvis till ngn som kan svara. Ni får också gärna ställa mer "persoliga" frågor om hur det gick till för oss, hur det kändes...tja, sådant där som man ville älta innan man bestämde sig för adoption o även när man påbörjat men inte ville "störa" kontaktpersonen på organisationen.

Anmäl
2008-05-30 01:20 #3 av: Ioma

Men duuuu kan inte du skriva en liten artikel om hur det gick till att adoptera. Lite mer i detalj med pappersarbete, tester osv?

 

Mvh
Marika "Ioma"

Sajtvärdinna på barnlöshet www.barnloshet.ifokus.se
Jag anordnar HexMeet i Småland
Min hobbyblogg & dagbok: http://www.ioma.se

Anmäl
2008-05-30 01:38 #4 av: MaMaMade

Alltså...det är ju så olika men jag kan ju lägga upp det som en personlig berättelse. Det skiljer sig så oerhört mellan länderna o eftersom jag är blankett-dyslektiker...allergisk mot blanketter alltså...är det Guben som har fått ta den biten.

Jag gör ett försök. Hade lovat att skriva om det inne på Barn iFokus men tid vid datorn får tas när flickorna glömmer bort mig i 5 min el när de lagt sig, vardagar jobbar Guben vid den. Orken ska vi inte tala om...men jag ska försöka svänga ihop ngt. Nu går Guben på ledighet om några v så om det inte är alltför bråttom så...

Anmäl
2008-05-30 12:51 #5 av: Ioma

Hihi ja jag förstår. Ingen fara. ;-)

Mvh
Marika "Ioma"

Sajtvärdinna på barnlöshet www.barnloshet.ifokus.se
Jag anordnar HexMeet i Småland
Min hobbyblogg & dagbok: http://www.ioma.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.