Presentationer

Vår kamp till ett plus

2016-03-28 15:26 #0 av: DarkLittleGirl

Hej! Jag är ny här och tänkte att jag skulle berätta lite om mig själv.

Jag slutade med mina p-piller 2010 och vi började att försöka 2011, 4år. Jag ville påbörja utredning men maken ville vänta och de respekterade jag men nu är vi äntligen igång! Vi var på vårt första besök 1 mars och då fick vi fylla i lite papper, lämna blodprov då dom skulle kolla gulsot, hiv, röda hund och syfilis på oss + att dom även kollade sköldkörteln på mig och när vi hade gjort de så fick vi träffa en sjuksköterska som berättade lite hur allt skulle gå till m.m. 

Just nu väntar vi på vårt andra besök som kommer att bli i maj någon gång om vi inte får en tidigare tid som vi hoppas. På andra besöket ska maken ha med sig spermaprov, vi får reda på provsvar och så gynundersökning på mig och på tredje besöket kommer ska jag ringa när jag har fått mensen så kommer dom boka in ett besök till mig så jag kommer få åka in och dom kommer att kolla mina äggledare med vaginalt ultraljud och kontrast och efter dom här två besöken kommer vi att få veta hur vi kommer att få hjälp.

Anmäl
2016-05-15 14:22 #1 av: smurfis

Hur går det för er?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.