Behandlingar mm

När folk helt plötsligt blir gravida överallt

2016-10-14 10:24 #0 av: Missmagi

Ni vet den där när man försöker tänka på nåt annat så blir man ständigt påmind om sin egen oförmögenhet att inte kunna få barn. Slår man på tv'n så är det på reklamen "väntar du tillökning" clearblues nya graviditettest som visar vilken vecka du är i blablabla. Kollar man ut i fönstret går det alltid någon med barnvagn eller någon med stor gravid mage. På Facebook lägger bara fler och fler par ut ultraljud bilder till och med den där personen man vet varit helt ointresserad av barn blir gravid genom ett ligg och vips pang bom, gravid. Det är som om världen retas. Det är som ett slag i ansiktet varje gång man ens kliver upp ur sängen på morgonen. Man går ständigt och undrar när är det vår tur, när ska vi få ett plus. När ska vi se vårt barn växa och formas till en människa i magen. När kommer vi få uppleva den där magiska stunden när ser sitt eget barn i ögonen för första gången. När man såväl börjar försöka slår barnlösheten till som ett brev på posten.
Det sägs att hoppet är det sista som sviker en. Men ibland känns det som att hoppet inte räcker till. Jag vet många som har det såhär och vi måste hålla oss starka för att kämpa vidare. Styrke kramar till er, Jag vet hur det känns.

Anmäl
2016-10-18 13:08 #1 av: Elsa

Åh, denna texten kändes i hjärtat och magen! Det stämmer sååå väl..

Anmäl
2016-11-05 12:28 #2 av: LaSadie

Vet känslan och suger varje gång man blir påmind om det :(

Anmäl
2016-11-22 08:38 #3 av: HawkTear

Känner igen känslan och känner empati. Det känns så orättvist. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.