2018-09-21 21:26 #0 av: Xicilia

Hmmmm, det blev visst dubbla inlägg. Admin kan ta bort detta tack.

Hej på er.

Jag har haft totalt 7 tidiga mf och har nu gjort en utredning och fått blodförtunnande och gulkroppshormon. 7/9 på bim visade testet plus och jag påbörjade medicinering. Har blött 2 svängar och blivit livrädd att det skulle vara mf igen men det har gått vägen. På kollen i tisdags på 5+4 Kunde de inte se något alls i livmodern. Tog hcg prov i tisdags och i torsdags hade det bara stigit från 1700-2600 så det har inte fördubblats som det ska. Har inte ont mer än vanlig växtvärk. Men när de klämde på magen gjorde det ont på höger sida. Känner dock ingen öm punkt nu längre själv när jag trycker.
Imorgon blir det hcg prov igen och jag får veta på eftermiddagen hur det såg ut.

Hoppet är ju det sista som överger en, har jag hört, så jag borde kanske efterfråga något hoppingivande svar eller en solskenshistoria. Men jag vill nog mest gnälla av mig tror jag.
Jag är så rädd för mf och har alltid fått dom efter att jag haft samlag eller orgasm så jag har valt att helt undvika sånt från att jag började misstänka graviditet en vecka innan bim, så jag är redigt sexuellt frustrerad. Jag har också nästan helt släppt kaffe för tillfället och vågar inte anstränga mig fysiskt så jag har ingen ventil för frustrationen och stressen. Den här frustrationen över att offra så mycket och sen gå och vara medveten om att det kanske är förgäves känns fördjävligt. Jag blir galen snart.

Berätta gärna om era egna resor med utomkvedshavandeskap. Allt uppskattas. Bara att få känna att man inte är ensam gör så mycket.

Någonstans hoppas jag ändå att jag räknat fel eller att fostersäcken gömt sig där inne i tisdags. Men jag är realist och tror inte det. Så tur kan man nog inte ha.

Översta testet på bilden är från imorse. Har valt att fortsätta testa för att kunna se strecket bli svagare ifall det är ett missfall, för då behöver jag inte gå så länge och fundera om jag börjar blöda.
Tycker ni det är en normal stegring över 14 dagar eller borde det ha blivit starkare tidigare kanske?